more impact
together

Sony Music en hiphophuis werken samen om Rotterdamse talenten verder te brengen
via mobiele muziekstudio Moving Sounds. 

“one good thing about music,
when it hits you, you feel no pain”
– Bob Marley 

Moving Sounds gaat waar het talent is; we investeren in de toekomst van talenten uit de
muziek scene door programma’s
 te brengen op plekken waar de creativiteit groot is. 

Sony Music zet haar netwerk, middelen, kennis, engineers, producers en artiesten
in om jong talent te inspireren,
kennis over te dragen en het bereik te vergroten.

Hiphophuis is al 20 jaar een broedplaats voor de beleving en ontwikkeling van hiphop en Zwarte cultuur volgens de universele waarden van hiphop. Door een intersectionele lens en aanpak wordt deze ervaring ingezet om jong talent te bereiken, inspireren en zich te ontwikkelen.

 

About
Sony Music

Sony Music heeft de ambitie om impact te creëren voor zijn artiesten en de samenleving als geheel, door concepten te lanceren die baanbrekend zijn voor de toekomst van muziek, met initiatieven die verbinding en gemeenschapsgevoel stimuleren.
We begrijpen dat muziek een universele taal is om je gevoelens te uiten. Dit moet voor iedereen meetbaar zijn, vooral als je het gevoel hebt dat je een talent hebt dat moet worden ontwikkeld.

About
Hiphophuis

Hiphophuis is in 2002 opgericht door Lloyd Marengo, Bennie Semil en Aruna Vermeulen (directeur) en is al jaren dé plek in Rotterdam voor kunst, cultuur en gemeenschap; een broedplaats voor de beleving en ontwikkeling van hiphop en zwarte cultuur. Met bottom-up visie en methodieken bouwt, versterkt en ontwikkelt hiphophuis de waarden van hiphop en werkt hieraan met lessen en evenementen, cultuur en kennis verspreidend en een huiskamer voor de gemeenschap. te bereiken, stimuleren en ontwikkelen.

How are we.?

the codes we live by

Meet people where they are

Moving Sounds gaat waar talent is. We  leggen geen verwachtingen op 
aan deelnemers en creëren een veilige ruimte waarin hun geleefde ervaringen, waarden en behoeften tot 
uiting komen.

integrity & trust

We handelen met integriteit en vanuit vertrouwen naar deelnemers en werken samen aan hun eigen ontwikkeling. De ambitie en visie van de deelnemers is leidend en we doen geen valse beloften.

Each One Teach One

Alle generaties leren van elkaar.  Ervaren muziekprofessionals brengen kennis over aan jonge talenten en geven hiermee iets terug aan de gemeenschap. Vanuit dit principe geloven wij dat ook jonge talenten ruimte krijgen om hun kennis en inspiratie te delen.